Ompelimo tapahtumissa!

"En oikeastaan ole ajatellut, että matkustelen työni vuoksi, mutta kyllähän sitä on tullut reissattua."

On tullut osallistuttua jo paljon erilaisiin tapahtumiin ja järjestettiinhän me muotinäytöskin keväällä 2015. Silloin mukana olivat Kia Nyqvist ja Daiana Jansson sekä monia muita. Valokuvaaja, videokuvaaja, meikkaajia/maskeerajia, malleja, dj ja yksi malleista toimi juontajana. Saimme myös mukaan sponsoreita; Painolasta saimme esitteet, Laitilan Virvoitusjuomatehtaalta skumpat, näytöslava Turun AMK;lta, paikkana toimi Apollo.

Viimeksi olin Tampereella EasyFit Hervannan järjestämässä Naisten sunnuntaissa. Siellä esittelimme treenivaatteitamme ja bikineitä.

Syksyllä olimme toista kertaa mukana Nordic Fitness Expossa. Sinne lähdettiin turhan isona, joten reissu ei ollut niin kannattava. Se tuli liian kalliiksi. Toisaalta Hertta-treenihousuja olisi pitänyt ottaa enemmän mukaan, sillä niitä siellä meni, mutta emme valitettavasti ehtineet tehdä niitä niin paljoa kuin olisimme halunneet. Viime vuosi ompelimolla meni todella kiireisesti, joka on tietysti ihana asia yrittäjälle.

Itselläni on nyt muistilista tehtynä, jotta kaikki tarpeellinen tulee pakattua mukaan. Suosittelen. Siltikin joka kerta tulee mieleen, että se ja se olisi ollut hyvä olla myös mukana. Lisäänkin niitä sitten listaan, niin on seuraavalla kerralla entistä valmistautuneempi.

Ihan ensimmäistä kertaa olin muistaakseni mukana discotanssi tapahtumassa Liedossa. Hitto, kun silloin jännitti. Enkä oikein osannut jutella rennosti mahdollisten asiakkaiden kanssa ja mieluummin olisin piiloutunut myyntipöydän taakse. Siellä minulla oli aivan liikaa kankaita mukana. Kauhea roudaaminen, eikä ihmiset niitä siellä ostaneet. Opinpahan tästä olla ottamatta niitä mukaan. Nyt mukana ovat kangaskansiot vaihtoehdoista, joita meiltä saa. Joka kerrasta oppii jotain.

Tänä keväänä ollaan mukana luistelu-, voimistelu- ja tanssikisoissa. Niissä minulla on promotyttöjä, jotka hoitavat hommat hyvin ja minä pystyn keskittymään ompelimolla tekemiseen. Tapahtumissa meillä on usein tuotteita tarjouksessa sekä erilaisia arvontoja. Viimeksi voimistelukisoissa onnekas voitti pipon omalla nimellä Swarovskin strassein koristeltuna.

Seuraavaksi suurin tapahtuma tulee taas olemaan Nordic Fitness Expo syksyllä Lahdessa. Tällä kertaa lähdemme mukaan pienemmin; vain minä, miesystäväni Kimmo ja kaksi promotyttöä. Olen onnekas, kun Kimmo reissaa kanssani ympäri Suomea työni puolesta. Kun itse stressaan jotain asiaa, niin hän puhuu minulle järkeä ja saa minut rauhallisemmaksi. Kyllä ne asiat aina saadaan järjestymään. Yhdenkin kerran panikoin, kun en ollut tajunnut ottaa pöytäliinaa myyntipöydän päälle. Kimmon kanssa menimme läheisestä Citymarketista hakemaan lakanan ja asia oli kunnossa eli ihan turhaan stressasin.

Tammikuussa olimme yhdessä Oulussa Classic Gymillä bikineitä ja poseeraushousuja promoamassa. Samalla reissulla esittelin myös voimistelupukujamme ja saimmekin uuden joukkueen siltä reissulta. Majoituimme siskoni luona, joten samalla tuli hoideltua työt ja sukulaiset. :D

En oikeastaan ole ajatellut, että matkustelen työni vuoksi, mutta kyllähän sitä on tullut reissattua. Keväisin käyn Vantaalla luistelijoita mittailemassa ja suunnittelemassa heille uuden kauden puvut. Heidän valmentajiensa kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ja pidän todella paljon heidän kanssaan työskentelystä. Helsingissä, Tampereella ja Oulussa käyn mm. bikinisovituksia tekemässä useamman kerran vuodessa. Muuallakin olemme käyneet voimistelijoiden mittoja ottamassa.

Ihmisten tapaaminen on mukavaa ja työni ansiosta pystyn puhumaan ihmisille helposti. On ollut hienoa tavata erilaisia ihmisiä ja mahdollisia asiakkaita, joille pääsee ompelemaan.

On hienoa matkata ympäri Suomea, mutta ompelimolle ja kotiin on  hyvä palata!