Mistä kankaat oikein tulevat?

Tervetuloa pitkästä aikaan Pinkkiheidin blogitekstin pariin.  Meillä on ollut aivan huikea vuosi tähän mennessä. Kiirettä pitää. Iso kiitos kuuluu siitä teille rakkaat asiakkaat!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mistä meidän materiaalit tulevat.

Kankaita löytyy paljon erilaisia ja ne soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin materiaaleista riippuen. Niiden joustavuus, paksuus, lujuus ja ulkonäkö vaihtelevat paljon. Tärkeintä on vaatteiden kestävyys, näyttävyys sekä niiden tuntu päälläsi. Sen kuulua tuntua juuri sinulle tehdyltä ja antaa lisää itseluottamusta niin treeneissä kuin itse kisatilanteessa.

Mistä me Pinkkiheidillä sitten tilaamme kankaamme ja muut tarvikkeemme, joita käytämme parhaan tuloksen saamiseksi?  

Iso-Britanniasta tulee suurin osa joustavista kankaistamme. Tähän lukeutuvat muunmuassa erilaiset lycrat, ihokkaat ja joustopitsit. 

Toijalasta tilaamme peruslycraa, sifonkeja, organzaa sekä muita helmakankaita. Sieltä tulee myös Hertta-treenihousujen vyötärökaitaleen sisäpuolella oleva jämäkkä kangas. 

Italiasta sen sijaan tilaamme lycraa, sifonkeja, erilaisia ihokasverkkoja ja satiineja. Sieltä tulee laajasti myös muita helmakankaita.  
Portugalista meille tulee lähinnä sifonkeja sekä erilaisia juhlavampia pitsejä. Sieltä tulee myös koristehapsunauhaa, höyheniä, pitsikuvioita sekä muita koristeita pukuihin. Näistä saa upeita yksityiskohtia erilaisiin tanssiasuihin kuten discotanssiin ja lattariin.

Tekemämme printit tulostetaan Iso-Britanniassa. Sieltä saa valittua eri paksuisia kankaita, joille tulostetaan.

Virosta ja Kiinasta tulee klipsuja, neppareita ja piilovetoketjuja.  

Turun MHN-Teva-Teamista tulee erilaisia vetoketjuja, lankoja ja kuminauhoja.

Swarovskin strassit tulevat Italiasta. Käytämmekin suurimmaksi osaksi aitoja Swarovskin strasseja, sillä ne heijastavat valoa kauneimmin ja pysyvät parhaiten kiinni. Niin sinäkin voit sädehtiä!

Käytämme lisäksi jonkin verran EIMASS:in strasseja ja ne tulevat Iso-Britanniasta.  

Me Pinkkiheidillä tilaamme materiaalit vain parhaimmilta toimittajilta takaaksemme tilauksestasi juuri sellaisen kuin ansaitset näyttääksesi upealta. 

Kysy ihmeessä lisää tai varaa aikasi suunnittelupalaveriin https://vello.fi/pinkkiheidi/

Parhain syysterveisin

Heidi