Viimeistele discotanssiesityksesi näyttävällä asukokonaisuudella

 
 

 

Discotanssin fyysisyys ja haastavuus vaativat kisa- ja esiintymisasulta erinomaista suorituskykyä ja mukautuvuutta. Näyttävyys ja estetiikka kulkevat käsi kädessä – värikkäät, strassein koristellut asut lisäävät tanssijan näkyvyyttä lattialla ja viimeistelevät esityskokonaisuuden. Toteutamme persoonalliset esiintymisasut mittatilaustyönä yksilöiden ja joukkueiden tarpeisiin sopivaksi.

Valtava valikoima kankaita ja koristeita

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja – upeita koristeita unohtamatta! Meillä on aina Ompelimolla paljon erilaisia pitsikoristeita valmiina asuun laitettavaksi. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan. Tutustu kankaisiin >

Vain mielikuvitus on rajana!

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja mittojen otolla. Tämän jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme tanssijan värimaailmaa ja toiveita. Sovituksessa katsotaan istuvuus, lisäkoristelut mm. pääkoriste ja yksityiskohdat, jonka jälkeen tehdään mahdolliset muutokset.

Suunnitellaan yhdessä toimiva asu sinulle tai joukkueellesi!

 
 

Kisapuvun hoito-ohjeet

Tuuletus ja pakastus ovat paras keino poistaa hajut. Suora auringonpaiste kuitenkin haalistaa puvun värejä sekä heikentää joustavuutta. Lisäksi strassitettuja pukuja ei suositella pakastettavan. 

Mikäli puku likaantuu ja joudut pesemään sen suosittelemme liottamaan pukua 10 min vadissa haaleassa pesuainevedessä. Vältä kovaa hankaamista. Konepesua ei suositella.

Kuivaa käärimällä pyyhkeeseen painelemalla. Älä rutistele. Jätä kuivumaan esim. pyykkitelineen päälle. Älä roikota märkänä.

Vadin pohjalta on helppo poimia mahdollisesti irronneet strassit, jotka voidaan kiinnittää takaisin.


Hinnasto

Suunnittelun tuntityö 55 €
Perusluistelupuku alk. 85 €
Yksinluistelijan puku 150–550 €
Muodostelmapuku 120–250 €
Perusvoimistelupuku alk. 65 €
Rytmisen voimistelun puku 150–550 €
Joukkuevoimistelun puku 120–280 €
Taitouintipuku 100–300 €
Discotanssiasu 180–800 €
Lattariasu tytölle 190–850 €
Lattariasu pojalle 120–350 €

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.

Strassien kiinnitysohje