Toteutamme täydellisesti istuvat esiintymisasut

 
 

 

Toteutamme yksilölliset asut esiintyjille ja taiteilijoille. Olipa kyseessä sirkus-, taikuri-, tai esimerkiksi teatteriesitys, suunnittelemme juuri sinun tapahtumaasi sopivan uniikin kokonaisuuden!

Valtava valikoima kankaita ja näyttäviä yksityiskohtia

Monipuolinen ja laadukas kangas- sekä koristevalikoimamme mahdollistavat täysin yksilöllisen ja edukseen erottuvan tyylin. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja. Lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan.

Vain mielikuvitus on rajana!

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja mittojen otolla. Tämän jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme ohjelmamusiikkia ja teemaa. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Asujen ja pukujen toimitus tapahtuu joko noutona Turun toimipisteestämme tai postitse ympäri Suomen!

Otteita kangasvalikoimastamme:

 

Kisapuvun hoito-ohjeet

Tuuletus ja pakastus ovat paras keino poistaa hajut. Suora auringonpaiste kuitenkin haalistaa puvun värejä sekä heikentää joustavuutta. Lisäksi strassitettuja pukuja ei suositella pakastettavan. 

Mikäli puku likaantuu ja joudut pesemään sen suosittelemme liottamaan pukua 10 min vadissa haaleassa pesuainevedessä. Vältä kovaa hankaamista. Konepesua ei suositella.

Kuivaa käärimällä pyyhkeeseen painelemalla. Älä rutistele. Jätä kuivumaan esim. pyykkitelineen päälle. Älä roikota märkänä.

Vadin pohjalta on helppo poimia mahdollisesti irronneet strassit, jotka voidaan kiinnittää takaisin.
Mittausohjeet

Strassien kiinnitysohje