Heittäydy lattarin viettelykseen

 
 

 

Nyt olemme ottaneet haltuun myös latinalaistanssiasujen valmistuksen. Lattariasuissa kimallusta ei koskaan voi olla liikaa, lukuisisilla strasseilla ja luomoavilla yksityiskohdilla näyttävyys on taattu. Lisäksi irrotettavilla somisteilla, kuten vyö ja kukkakoristeet, saa pukuun vaihtelua.

Meiltä saat kätevästi tilattua myös upeat korva- sekä rannekorut kruunaamaan kisalookin, tutustu valikoimaamme ja tilaa suoraan shopistamme.

Näyttävät esiintymis- ja harjoitteluasut

Erilaiset pitsit sekä hapsut toimivat tässä aistikkaassa tanssissa erinomaisesti, myös miesten asuissa. Jämäkällä krinoliininauhalla saa hameen helmaan upeaa liikkuvuutta. Ompelemme rintaliivit kiinni mekkoon ja housuosaan tulee nepparikiinnitys, näillä varmistetaan että asu pysyy pyörityksessä mukana. 

Valtava valikoima kankaita ja säihyviä yksityiskohtia

Asujen tekeminen aloitetaan kankaiden valinnalla, mallin ja kuvion suunnittelulla sekä mittojen otolla. Tämän jälkeen tanssija sovittaa sovituspukujamme, jolla määritämme oikean koon. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelussa huomioidaan myös koreografia. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet mm. kiinnitykset. Lisäksi hinta sisältää mittojenoton ja kokosovituksen ompelimon tiloissa tai sovituspukujen lähetyksen, jolloin mittaus tehdään itse mukana annettujen ohjeiden mukaisesti.

Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

 

Kisapuvun hoito-ohjeet

Tuuletus ja pakastus ovat paras keino poistaa hajut. Suora auringonpaiste kuitenkin haalistaa puvun värejä sekä heikentää joustavuutta. Lisäksi strassitettuja pukuja ei suositella pakastettavan. 

Mikäli puku likaantuu ja joudut pesemään sen suosittelemme liottamaan pukua 10 min vadissa haaleassa pesuainevedessä. Vältä kovaa hankaamista. Konepesua ei suositella.

Kuivaa käärimällä pyyhkeeseen painelemalla. Älä rutistele. Jätä kuivumaan esim. pyykkitelineen päälle. Älä roikota märkänä.

Vadin pohjalta on helppo poimia mahdollisesti irronneet strassit, jotka voidaan kiinnittää takaisin.


Hinnasto

Suunnittelun tuntityö 55 €
Perusluistelupuku alk. 85 €
Yksinluistelijan puku 150–550 €
Muodostelmapuku 120–250 €
Perusvoimistelupuku alk. 65 €
Rytmisen voimistelun puku 150–550 €
Joukkuevoimistelun puku 120–280 €
Taitouintipuku 100–300 €
Discotanssiasu 180–800 €
Lattariasu tytölle 190–850 €
Lattariasu pojalle 120–350 €


Strassien kiinnitysohje