Printti – piristävä uutuus perinteisten koristelujen rinnalle

 
 

 

Uutuutena valikoimassamme on printtitekniikka, joka sopii erinomaisesti voimistelu-, luistelu-, cheerleadingasuihin ja muihin lajeihin. Printtipukujen kuviot suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen suunnittelijamme piirtää kuviot. Pukuihin on mahdollista saada pieniäkin yksityiskohtia.

Kotimaista käsityötä luovuudella

Printtipukujen tekeminen aloitetaan suunnittelupalaverilla, jossa käydään läpi teemaa sekä haluttua värimaailmaa ja kuunnellaan ohjelmamusiikki.. Tämän jälkeen suunnittelijame piirtää puvusta luonnoksen, jota valmentaja pääsee kommentoimaan. Kun muutokset ovat tehty ja kuva printistä hyväksytty, tilaamme kankaan. Kokosovituksessa jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä ompelimossamme Turussa tai muualla esim. hallilla tai seuratiloissa. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Korkealaatuisten esiintymis- ja harjoitteluasujen uusi ulottuvuus

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet mm. vetoketjun. Lisäksi hinta sisältää mittojenoton ja kokosovituksen ompelimon tiloissa tai sovituspukujen lähetyksen joukkueelle, jolloin mittaus tehdään itse mukana annettujen ohjeiden mukaisesti.

Upealla printtitekniikalla voidaan toteuttaa myös treenihousuja ja -toppeja

 

Hinnasto

Printtipuvut Hinta
Perus voimistelupuku 195 €
Haalaripuku 195 €
Joukkueille yli 10 kpl 175 €/kpl
Joukkueille yli 15 kpl 168 €/kpl
Printtipaita 105 €
Joukkueille yli 10 kpl 89 €/kpl
Joukkueille yli 15 kpl 60 €/kpl

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.

Mittausohjeet

Strassien kiinnitysohje