Printti – piristävä uutuus perinteisten koristelujen rinnalle

 
 

 

Uutuutena valikoimassamme on printtitekniikka, joka sopii erinomaisesti voimistelu-, luistelu-, cheerleadingasuihin ja muihin lajeihin. Printtipukujen kuviot suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen suunnittelijamme piirtää kuviot. Pukuihin on mahdollista saada pieniäkin yksityiskohtia.

Kotimaista käsityötä luovuudella

Printtipukujen tekeminen aloitetaan suunnittelupalaverilla, jossa käydään läpi teemaa sekä haluttua värimaailmaa ja kuunnellaan ohjelmamusiikki. Tämän jälkeen suunnittelijamme piirtää puvusta luonnoksen, jota valmentaja pääsee kommentoimaan. Kun muutokset ovat tehty ja kuva printistä hyväksytty, tilaamme kankaan. Kokosovituksessa jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä ompelimossamme Turussa tai muualla esim. hallilla tai seuratiloissa. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. 

Korkealaatuisten esiintymis- ja harjoitteluasujen uusi ulottuvuus

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet mm. vetoketjun. Lisäksi hinta sisältää mittojenoton ja kokosovituksen ompelimon tiloissa tai sovituspukujen lähetyksen joukkueelle, jolloin mittaus tehdään itse mukana annettujen ohjeiden mukaisesti.

Upealla printtitekniikalla voidaan toteuttaa myös treenihousuja ja -toppeja

 

Kisapuvun hoito-ohjeet

Tuuletus ja pakastus ovat paras keino poistaa hajut. Suora auringonpaiste kuitenkin haalistaa puvun värejä sekä heikentää joustavuutta. Lisäksi strassitettuja pukuja ei suositella pakastettavan. 

Mikäli puku likaantuu ja joudut pesemään sen suosittelemme liottamaan pukua 10 min vadissa haaleassa pesuainevedessä. Vältä kovaa hankaamista. Konepesua ei suositella.

Kuivaa käärimällä pyyhkeeseen painelemalla. Älä rutistele. Jätä kuivumaan esim. pyykkitelineen päälle. Älä roikota märkänä.

Vadin pohjalta on helppo poimia mahdollisesti irronneet strassit, jotka voidaan kiinnittää takaisin.


Hinnasto

Printtipuvut Hinta
Perus voimistelupuku 195 €
Haalaripuku 195 €
Joukkueille yli 10 kpl 175 €/kpl
Joukkueille yli 15 kpl 168 €/kpl

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.

Strassien kiinnitysohje