Tapahtumat

 
 

Voimistelun Suomi Gymnaestrada 7.–10.6.2018

Olemme mukana Voimistelun Suomi Gymnaestradassa, kesän 2018 suurimmassa voimistelutapahtumassa. Mukaan on ilmoittautunut jo yli 9000 voimistelijaa ympäri Suomen, tule sinäkin!


Pinkkiheidi on tour!

Upeat kisa-asut sekä treenivaatteet kuuluvat kaikille ja haluamme tuoda ne lähelle sinua. Oli lajisi voimistelu, luistelu, fitness, tanssi, taitouinti, cheerleading tai cheerdance, taikka haaveilet kenties kestävistä ja toimivista treenivaatteita – meiltä löytyy ratkaisu sinulle! Varaa aikasi suunnittelupalaveriin tai sovitukseen numerosta +358 44 012 0317 tai sähköpostitse ompelimo@pinkkiheidi.fi 

– Heidi Oulussa 18.–20.5.

– Heidi Helsingin suunnilla (Helsinki, Porvoo, Järvenpää, Espoo) 4.–8.6. Ajanvaraus kätevästi tästä!


Pinkkiheidi @ Oulu, Tampere ja Helsinki

Heidi vaikuttaa Turun lisäksi Oulussa, Tampereella sekä Helsingissä, suunnittelupalavereja ja sovituksia voi täten helposti järjestää myös näihin kaupunkeihin. Jätä meille yhteystietosi sekä kiinnostuksen kohteesi ja ilmoitamme sinulle päivistä, jolloin Heidi on maisemissa.


Pinkkiheidi @ yksityistapahtumat

Onko sinulla tulossa tapahtuma, messut, yksityistilaisuus tai vaikka kotikutsut, johon Pinkkiheidin tuotteet sopisivat? Nyt tuotteitamme on mahdollista saada myyntiin myös yksityistapahtumiin. Ota yhteyttä tapahtumakordinaattoriimme Lauraan ja sovi yksityiskohdista. 

Laura Niemelä, promoottori ja tapahtumakoordinaattori • +358 40 966 1982 • laura@pinkkiheidi.fi