Tapahtumat

 
 

Pinkkiheidi @ Oulu 28.–29.12.

Upeat kisa-asut sekä treenivaatteet kuuluvat kaikille ja haluamme tuoda ne lähelle sinua. Oli lajisi voimistelu, luistelu, fitness, tanssi, taitouinti, cheerleadingi tai cheerdance, taikka haaveilet kenties kestävistä ja toimivista treenivaatteita - meiltä löytyy ratkaisu sinulle! Heidi on tulossa vierailulle Ouluun, torstaista perjantantaihin 28.–29.12. on täten mahdollista varata aikoja suunnittelupalavereihin tai sovituksiin. Varaa aikasi numerosta +358 44 012 0317 tai sähköpostitse ompelimo@pinkkiheidi.fi

Palaverit ja sovitukset isännöi Classic Gym Oulu, Sotilaankuja 1, 90130 Oulu. Nähdään!


Pinkkiheidi @ Oulu, Tampere ja Helsinki

Heidi vaikuttaa Turun lisäksi Oulussa, Tampereella sekä Helsingissä, suunnittelupalavereitä ja sovituksia voi täten helposti järjestää myös näihin kaupunkeihin. Jätä meille yhteystietosi sekä kiinnostuksen kohteesi ja ilmoitamme sinulle päivistä, jolloin Heidi on maisemissa.


Pinkkiheidi @ yksityistapahtumat

Onko sinulla tulossa tapahtuma, messut, yksityistilaisuus tai vaikka kotikutsut, johon Pinkkiheidin tuotteet sopisivat? Nyt tuotteitamme on mahdollista saada myyntiin myös yksityistapahtumiin. Ota yhteyttä tapahtumakordinaattoriimme Lauraan ja sovi yksityiskohdista. 

Laura Niemelä, promoottori ja tapahtumakoordinaattiori • +358 40 966 1982 • laura@pinkkiheidi.fi