Palvelemme sinua rautaisella otteella

 

 
 
Heidi_0510.png

Heidi, omistaja, suunnittelija ja ompelija

Omistajana ja suunnittelijana Pinkkiheidissä toimii Heidi Parkkinen. Hänellä on usean vuoden kokemus erilaisten vaatteiden suunnittelusta, kaavoituksesta ja ompelusta. Koulutukseltaan Heidi on vaatturi ja pukuompelija. Syksyllä 2015 hän valmistui Stadin aikuisopistosta ompelijamestariksi, harrastuspukineet valinnaisena tutkintona.
Lisäksi hän on opiskellut pukeutumisneuvontaa, liiketaloutta ja toiminut sijaisopettajana ammattikoulussa, vaatetusalalla.

Omaksi vahvuudeksi ompelun lisäksi hän yksilöi asiakaspalvelun. Heidi vastaa Pinkkiheidillä myös suunnittelupalavereista, joissa hän ideoi asujen valmistuksesta ja koristeluista asiakkaiden kanssa. Kimallusta ei voi koskaan olla liikaa!

Osoitus vahvasta ammattitaidosta on myös se, kun Heidi voitti kultaa pukuompelussa Taitajakisoissa vuonna 2010. Samana syksynä hän perusti Pinkkiheidin.

Vuonna 2013 vapaa-aikaan astui saliharrastus ja sen myötä syntyi idea omasta treenivaatemallistosta. Oikein istuvat ja hyvältä näyttävät treenivaatteet ovat osa onnistunutta treeniä. Ne luovat asennetta ja tarvittavaa boostia.

 
anni

Anni, ompelija ja suunnittelija

Anni Sinkkosen ompelu-ura sai alkunsa yläasteen käsityötunneilla ja sittemmin hän on kouluttautunut vaatetusompelijaksi ja verhoilijaksi. Tie Pinkkiheidille johti keväällä 2013 työssäoppimisjakson kautta.

Annin käsien kautta on valmistunut jo useita satoja pukuja eri lajeihin. Printtipukujakin hän on suunnitellut ja piirtänyt mm. luisteluun ja voimisteluun.

Hän on erikoistunut kisa-asujen ja erilaisten pukujen koristelutekniikoihin mm. aplikointi, liukuvärjäys ja helmikoristelut. Haastavinta on ollut ensimmäiset voimistelupuvut, jotka on saanut ideoida ja toteuttaa itse alusta asti. Tekemisen kautta on kuitenkin löytynyt oikeat työtavat ja kiinnostus muodin eri aikakausiin luo jatkuvasti uusia ideoita.

Annilla on myös vahvaa osaamista jämäkämpien ja vahvempien materiaalien työstämisestä. Tätä taitoa hän ylläpitää vapaa-ajalla verhoilun parissa

Ompelu jatkuu myös työn ulkopuolella cosplay-harrastuksen parissa, missä voi rohkeasti kokeilla ja toteuttaa ideoitaan.

 

Katja, ompelija

Katja Järvisen innostus ompelemiseen sai alkunsa jo teini-iässä, kun hän ompeli olkalaukkuja peruskoulussa opituilla taidoilla. Harrastuksestaan inspiroituneena hän hankki vaatetusalan artesaanin ja muotoilija AMK:n tutkinnot. Koulujen harjoittelut sisälsivät muun muassa elokuva- ja teatteripukujen valmistusta. Työt ja uudet opinnot veivät Katjan asiakaspalveluun ja kaupan alalle, mutta samalla hän piti osaamistaan yllä ommellen itselleen ja ystävilleen. 

Keväällä 2017 Katja löysi tiensä Pinkkiheidille merkonomiopintojen ja asiakaspalvelun työssäoppimisen kautta. Harjoittelun jälkeen Katja liittyi Pinkkiheidin tiimiin ja hän jatkaa opintojaan työn ohessa. Erilaisten ompelutöiden lisäksi Katja hoitaa asiakaspalvelua ja tietoteknisiä tehtäviä. Tulevalla urallaan hän haluaisikin yhdistää ompelun sekä numeroiden pyörittämisen toisiinsa.

Vapaa-aikansa Katja viettää perheensä ja lapsen kanssa leikkimisen sekä lautapelien pelaamisen parissa. Kotona hän ompelee nykyään enimmäkseen lastenvaatteita.

 
Taika Pirilä

Taika, suunnittelija

Taika Pirilä aloitti Pinkkiheidillä printtipukujen suunnittelijana vuoden 2017 lopulla. Suunnittelun ohella hän viihtyy myös pukujen koristelun, glitteriliimojen ja strassituksen parissa. 

Ala-asteen kuvataideluokalla suorittanut Taika on piirtänyt ja maalannut koko ikänsä, hän on lisäksi ansioitunut useissa kuvituskilpailuissa. Suurenmoisen luova turkulainen neito on myös harrastanut voimistelua viisivuotiaasta saakka ja hän kilpailee Turun Naisvoimistelijat Ry:n Tixia-joukkueessa. 

Ensimmäisen kisa-asun Taika suunnitteli jo 12-vuotiaana. Ompelimon toimintaan hän tutustuikin oman joukkueen pukujen suunnittelun kautta, sillä puvut on aina teetetty Pinkkiheidillä. Seurattuaan tovin kasvuamme ja siitä vakuuttuneena Taika päätti tiedustella mahdollisuutta päästä mukaan toimintaamme ja silloin selvisi, että myös ompelimoyrittäjämme Heidi oli pyöritellyt ajatusta yhteistyöstä mielessään. 

Voimistelun ja piirtämisen ohella Taika viettää vapaa-aikaansa lumilautaillen sekä lukien. Suunnittelu ja erityisesti asuinrakennusten suunnittelu ovat kuitenkin lähellä hänen sydäntään. Juuri lukiosta valmistunut Taika aikookin keväällä 2018 hakea opiskelemaan arkkitehtuuria.

 

Laura, promoottori ja tapahtumakoordinaattori

Laura Niemelän polku Pinkkiheidillä alkoi vuoden 2017 kesällä seurattuaan ensin Pinkkiheidin tarinaa sosiaalisessa mediassa ja Herttoja kuntosaleilla. Ihastuttuaan Herttahousuihin hän raivasi tiensä niiden juurille ja on nyt osa tiimiä promoottorina sekä tapahtumakoordinaattiorina. Laura vastaa yksityistilaisuuksien, tapahtumien, messujen ja miksei kotikutsujenkin koordinoinnista.

Hän on valmistunut taloushallinnon merkonomiksi ja opiskellut markkinointia sekä kansainvälistä liiketaloutta. Lisäksi hän on suorittanut vartijan ammattitutkinnon. Myynti on aina ollut Lauralla lähellä sydäntä ja hänen mielestään siinä ei voi koskaan olla liian hyvä, aina voi opiskella lisää.

Vahvuuksikseen hän kertoo helposti lähestyttävyyden, harjaantuneen silmän ja kyvyn suositella asiakkaalle sopiva tuote sekä koko. Myös nopean reagointikyvyn – messukamojen kokoaminen onnistuu nopeallakin varoitusajalla. 

Harrastuksiin kuluu kuntosaliharjoittelu ja voimannosto. Kukkakuosiset Hehku caprit ja salamakuosiset Hertat ovat hänen ehdottomat lempparit niin treeniin kuin vapaa-aikaan.

 
 

 
 

Pinkkiheidi mediassa