Tyylikkäät voimisteluasut ja -puvut yksilöille sekä joukkueille

 
 

 

Varaa aikasi pukusuunnitteluun palkista oikealta ylhäältä. Vielä ehdit saada uuden kisapuvun tulevalle kaudelle.

Voimistelussa korostuvat oikean materiaalivalinnan ja teeman mukaisen ilmeen lisäksi tyylikkäiden yksityiskohtien vaikutus. Olemmekin tunnettuja huolellisesti toteutetuista ja laadukkaista puvuistamme, joissa jokainen yksityiskohta on tarkasti paikoillaan! Toteutamme tyylikkäät puvut kilpavoimisteluun ja muihin voimisteluesityksiin. Teemme myös liukuvärjäyksiä ja printtipukuja.

Uniikit voimistelupuvut yksilöille ja joukkueille

Erotu kilpailijoistasi yksilöllisellä ja mieleenpainuvalla voimistelupuvulla. Kun puku on juuri toiveittesi mukainen, sujuu voimisteluesitys näyttävästi alusta loppuun!

Valtava valikoima kankaita ja koristeita

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja – upeita koristeita unohtamatta! Uutta voimistelupuvuissa ovat nyt myös liukuvärjätyt puvut ja printtipuvut. Näissä kuviot suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen suunnittelija piirtää kuviot. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan. Tutustu kankaisiin >

Vain mielikuvitus on rajana!

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja kankaiden valinnalla. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä ompelimossamme Turussa tai muualla esim. jäähallilla/voimistelusalilla. Kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme ohjelmamusiikkia ja teemaa. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Suunnitellaan yhdessä toimiva asu sinulle tai joukkueellesi!

 

Kisapuvun hoito-ohjeet

Tuuletus ja pakastus ovat paras keino poistaa hajut. Suora auringonpaiste kuitenkin haalistaa puvun värejä sekä heikentää joustavuutta. Lisäksi strassitettuja pukuja ei suositella pakastettavan. 

Mikäli puku likaantuu ja joudut pesemään sen suosittelemme liottamaan pukua 10 min vadissa haaleassa pesuainevedessä. Vältä kovaa hankaamista. Konepesua ei suositella.

Kuivaa käärimällä pyyhkeeseen painelemalla. Älä rutistele. Jätä kuivumaan esim. pyykkitelineen päälle. Älä roikota märkänä.

Vadin pohjalta on helppo poimia mahdollisesti irronneet strassit, jotka voidaan kiinnittää takaisin.


Hinnasto

Suunnittelun tuntityö 55 €
Perusluistelupuku alk. 85 €
Yksinluistelijan puku 150–550 €
Muodostelmapuku 120–250 €
Perusvoimistelupuku alk. 65 €
Rytmisen voimistelun puku 150–550 €
Joukkuevoimistelun puku 120–280 €
Taitouintipuku 100–300 €
Discotanssiasu 180–800 €
Lattariasu tytölle 190–850 €
Lattariasu pojalle 120–350 €

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.

Strassien kiinnitysohje